De Raindrop Technique is een unieke massage op basis van methoden die al eeuwenlang worden gebruikt om het lichaam en de geest te verjongen. De Raindrop Technique brengt het lichaam in balans en harmonie met een combinatie van doelgerichte massage en verschillende energiebenaderingen. De behandeling wordt gegeven met zeer zuivere etherische oliën die een sfeer van spiritualiteit en sereniteit creëren. Er wordt gewerkt met de mooie oliën van Young Living.

Deze technique is ontwikkeld door D. Gary Young. Toen hij in 1991 de Raindrop techniek ontwikkelde koos hij voor pure therapeutische essentiële oliën die elkaar positief beïnvloeden om virale en bacteriële micro organismen te doden, ontstekingen te verminderen, spieren te ontspannen, gewrichten te versoepelen en het immuunsysteem en de longen te ondersteunen. Tevens om de energie weer in evenwicht te brengen, het verminderen van stress en het geven van mentale ondersteuning.

De essentiële oliën van Young Living zijn 100% zuiver met een therapeutische werking. Tijdens de Raindrop massage gebruiken we de oliën aromatisch en plaatselijk . Tijdens de massage worden de oliën ondersteund door de Young Living V-6 (vegatable olie) waardoor de etherische olie beter door de huid kan worden opgenomen.

Etherische olien die gebruikt worden:

Oregano, Thyme, Basil, Cypress, Wintergreen, Marjoram, Peppermint, Aroma Siez , Valor en White Angelica.

Duur: 60 Minuten Prijs: € 85,00

Young living olie
Young living olie Annet Melis