Voor alle zwangere vrouwen die ontspannen willen genieten van de zwangerschap. En voor wie haar zwangerschapskwaaltjes wil verminderen of de laatste loodjes minder zwaar wil maken.

Gefeliciteerd, je bent zwanger!

Je zwangerschap is een unieke tijd . In  jouw buik groeit een kindje,

een hele speciale gebeurtenis, een nieuw avontuur.

Het is ook een tijd waarin in een relatief korte periode veel gebeurt in je lichaam. Hormonen veranderen, je spieren en gewrichten. Alles wordt losser en soepeler om ruimte te maken voor het kindje en om je voor te bereiden op de bevalling. Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat je sneller moe bent. Soms krijg je last van lichamelijke klachten als pijn in je nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden en slecht slapen. Zwangerschapsmassage helpt om deze klachten te verminderen.

Vaak is tijdens de zwangerschap je gevoelswereld ook wat meer turbulent.  Niet alleen door de extra hoeveelheid hormonen, maar ook door de vele veranderingen in je leven.  Dit kan je tegelijkertijd een gelukkig, maar ook een onzeker gevoel geven.

Zwangerschapsmassage kan een heerlijk moment voor jezelf zijn.

 

Je kunt van een Zwangerschapsmassage komen genieten als je in het 2e trimester van je zwangerschap zit (vanaf 14 weken) en je een gezonde zwangerschap hebt.

Verwen jezelf en je baby  met een heerlijke zachte zwangerschapsmassage .

 

 

 

Raadpleeg bij twijfel altijd je arts.

 

 

Duur: 60 Minuten   Prijs: € 75,00