Vitaliteitsmanagement voor particulier en bedrijf

Lavente verzorgt Vitaliteitsmanagement voor de particulier door middel van:
Shiatsu therapie (gedeeltelijk) vergoed door (vele) zorgverzekeraars.

Tevens: (online) persoonlijke ontwikkeling en bewustzijns coaching
Ook kun je terecht voor verschillende vormen van energetisch bodywork van Access Consciousness (deze worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar)

Lavente verzorgt voor bedrijven effectieve stress verminderende en persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s per uur, per dagdeel of als traject begeleiding, aangepast aan de wensen van uw bedrijf. Dit in individuele consulten. Deze kunnen live of online zijn.

Welkom in mijn Praktijk

Hallo,  mijn naam is Annet Melis. (1968) 
Ik ben Access Consciousness Certified Facilitator en erkend Shiatsu Therapeut,  in de provincie Zeeland.

Je bent welkom voor (online) coaching,  bij mij de in de praktijk voor een behandeling of
op een van mijn classes die door de gehele Benelux  en online worden gegeven.

Naast mijn passie voor mijn werk ben ik alleen staande moeder van een prachtige dochter Audry van 24 jaar. Ik ben enorm trots op haar en op de manier hoe ze zichzelf als mens in de wereld neerzet. 

Door mijn leven heen, al werkende in toerisme en de hotellerie,  had ik, zoals bij de meeste mensen, met mijn draken te vechten in mijn leven. Mijn interesse voor een andere en bredere kijk op de wereld werd daardoor gewekt toen ik begin de 20 was. Ik volgde een Reiki cursus en daarna, terwijl ik hotelmanager was, een basis shiatsu opleiding in Amsterdam. Mijn passie voor lichamen en de mogelijkheden met lichamen was geboren. Mijn horeca baan werd opgezegd en deze passie voor  ‘de mens’  werd gevolgd.  Door alle dingen die ik gaande weg heb geleerd, zowel zakelijk als privé, kon ik mijn bedrijf bloeiender en effectiever maken. 

De laatste 6 jaar echter heb ik geleerd hoe het nog makkelijker, doeltreffender en met veel meer levensvreugde kan in het leven en dat wil ik graag delen en uitdragen! 

Hoe zou het zijn om jezelf volledig te kunnen vertrouwen, omdat je weet dat je alles kunt creëren, ongeacht wat er gebeurt in je leven?

NIEUW - Meditaties en Ademhalingsoefeningen met Annet!

Waarom doe ik wat ik doe?

Voor meer informatie klik op de knop.

Voor meer informatie klik op de knop.

Voor meer informatie klik op de knop.m

Geen oordeel

Bijzondere resultaten

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF
* indicates required