WORSHOP BEWUST AANRAKING

Hoe zou het zijn om aan te raken, niet alleen vanuit intuïtie, maar daaraan voorbij, vanuit bewustzijn en oordeelloosheid? 

Wat maakt deze workshop anders dan anders? 

Dit is een workshop leren masseren vanuit bewust zijn die jou uitnodigt naar een
massage geven op een unieke manier, of je nu beginner of al masseur bent.

Je leert tijdens deze workshop een lichaamsmassage aan, maar daar aan voorbij:

We kijken voordat we beginnen niet alleen naar aandachtspunten per persoon, we leren kijken naar de persoon zelf,  Het lichaam en het Wezen. Sommige lichaamsonderdelen schreeuwen om aandacht, wat zijn de onderliggende fluisteringen die zolang genegeerd zijn? En hoe maken we die los zonder in detail te treden met de persoon op tafel, maar in communicatie met het lichaam wat we aanraken.

Het is tenslotte heerlijk als die  overbelaste,  gevoelige of zelfs pijnlijke plek regelmatig gemasseerd kan worden, maar hoe fijn zou het zijn dat het lichaam opluchting en het loslaten van dieper liggende problematiek mag ervaren.

We werken tijdens de workshop meestal op massagetafels. We doen bewustzijnsvergrotende oefeningen samen om je intuïtie nog meer te vertrouwen door te Weten dat je Weet, wat te doen wanneer. Niet alleen tijdens een massage maar ook in je eigen leven! We werken in kleine groepen, zodat er ruimte en aandacht is voor iedereen en alle processen.

*

INTRODUCTIE AVOND
3 uur
Investering 77€ 

EN/OF

2.5 DAAGSE WORKSHOP
Investering 647 euro
(inclusief de introductieavond) 

*

Praktische info: Inbegrepen is de massageolie. Koffie/thee, versnaperingen & sapjes zijn aanwezig. Lichte lunch voorzien. Ook maken we een eigen whatsapp groep waarin we vragen en opmerkingen kunnen delen gedurende deze weken.

Neem zelf  een badlaken en een grote en kleine handdoek mee. 

Wil je meer informatie?  Bel of mail me gerust

Op de agenda

28-29-30 april | Ingelmunster, België.

2.5 daagse Massage Workshop Bewuste Aanraking. 

9-10-11 juni | Mill, Nederland.

2.5 daagse Massage Workshop Bewuste Aanraking.