ONTDEK JEZELF EN CREËER JOUW REALITEIT.

      Foundation Friesland is deel van de ‘Friesland Beleving 2023’. Voor meer magie klik HIER.

WAT IS EEN ACCESS CONSCIOUSNESS FOUNDATION CLASS?

De kracht van vragen stellen en toegang tot jouw innerlijk weten.

Ben je op zoek naar antwoorden? Tijdens een Access Consciousness Foundation krijg je niet alleen handvaten toegereikt om toegang krijgen tot je bewustzijn zodat jij zelf JOUW antwoorden kan vinden. Je wordt hier ook in begeleidt en ondersteund zodat je ook na deze klas verder kan.  Ontdek de kracht van vragen stellen aan jezelf en het innerlijk Weten wat jouw Waarheid is.  

Geen onderwerp wordt gemeden.

Access Foundation is een vierdaagse ontdekkingsreis door je belemmerende gedachten, gevoelens en emoties. De oordelen waarvan je niet doorhad dat je ze toepaste en alle limitatie die dit met zich meebrengt. Dit is een class die ontworpen is om je in je kracht te zetten zodat je alles kunt veranderen in je leven wat je wilt veranderen. 

Je leert eindeloze mogelijkheden kennen zodat je het leven kunt creëren wat je werkelijk wenst.

Een vierdaagse ontdekkingsreis naar JOU! 

Wat als je naar alles en iedereen, en vooral naar jezelf, kunt kijken zonder oordeel. Hoeveel ruimte  zal dat geven in je leven? Wat is er dan allemaal mogelijk voor jou, je werk, je omgeving, je leven en  voor onze mooie planeet de Aarde. 

Tijdens deze 3.5 daagse krijg je een manual. Ook leer je drie energetische lichaamsprocessen die je meteen in praktijk kunt brengen na de Foundation.

Voorwaarde om mee te kunnen doen: Een Access Consciousness Bars Class. Meer info HIER.

Heb je nog vragen over deze class? Aarzel niet om mij te contacteren HIER.

Meer informatie vind je ook op de website van Access Consciousness HIER

Jouw investering : € 2250,00  Herhaal prijs ( binnen 12 maanden) : € 1125,00
Dit is een vastgestelde prijs door Access Consciousness.

Is het nu de tijd om je fundament af te breken van wat jij dacht dat je realiteit was, zodat je een realiteit kunt creëren die werkt voor jou?  

Een Bars class en een foundation deed ik bij Annet. Aandacht, liefde, humor en weten waar ze het over heeft. Daardoor kon ik kijken wat ik mocht kiezen, waardoor ik meer gemak in mijn lijf en mijn leven mag ervaren.

Wat een feestje!

De Foundation bij Annet heb ik als een groot cadeau ervaren. De liefdevolle energie van heel haar Zijn ondersteunt bij mijn herinneren dat ik weet. Warm, open, de hele groep invoelend: de kwaliteit van puur goud. Dankzij Annet (en de 2 begeleidsters) heb ik de basis van Mijn nieuwe Fundament gelegd. Dank je wel! Als er sterren gegeven mogen worden: maximaal aantal 🙂

Liefs, Loes

Echt bewonderenswaardig hoe je steeds tot bij de essentie komt in volledige toelating, er kan en mag losgelaten worden en de grootsere mogelijkheden zijn intrede mogen doen. Ik ben enorm dankbaar voor de kwetsbaarheid die er altijd mag zijn.

Dankjewel Annet