Foundation class

Een vier daagse ontdekkingsreis door je vaak belemmerende gedachten, gevoelens en emoties. De  oordelen waarvan je niet doorhad dat je ze toepaste en alle limitatie die dit met zich meebrengt. Een  class die ontworpen is om je in je kracht te zetten zodat je alles kunt veranderen in je leven wat je  wilt veranderen. 

Je leert eindeloze mogelijkheden kennen zodat je het leven kunt creëren wat je werkelijk wenst Een vier daagse ontdekkingsreis naar JOU! 

Ben je op zoek naar antwoorden? Je zult handvaten toegereikt krijgen om die zelf te vinden. JOUW  antwoorden. De kracht van vragen stellen aan jezelf en het innerlijk Weten wat jouw Waarheid is.  

Geen onderwerp wordt gemeden.

Wat als je naar alles en iedereen, en vooral naar jezelf, kunt kijken zonder oordeel. Hoeveel ruimte  zal dat geven in je leven? Wat is er dan allemaal mogelijk voor jou, je werk, je omgeving, je leven en  voor onze mooie planeet de Aarde. 

Tijdens deze 4-daagse krijg je een manual. Ook leer je drie energetische lichaamsprocessen die je  meteen in praktijk kunt brengen na de Foundation.

Voorwaarde om mee te kunnen doen: Een Access Consciousness Bars Class 

Heb je vragen over deze class? Meer informatie vind je ook op de website van Access  www.accessconsciousness.com/thefoundation 

Bel of mail me gerust indien je vragen hebt. 

Jouw investering : € 1.400,00 . Herhaal prijs ( binnen 12 maanden) : € 700,00 Dit is een vastgestelde prijs door Access Consciousness 

Is het nu de tijd om je fundament af te breken van wat jij dacht dat je realiteit was, zodat je een  realiteit kunt creëren die werkt voor jou?

Review

De Foundation bij Annet heb ik als een groot cadeau ervaren. De liefdevolle energie van heel haar Zijn ondersteunt bij mijn herinneren dat ik weet. Warm, open, de hele groep invoelend: de kwaliteit van puur goud. Dankzij Annet (en de 2 begeleidsters) heb ik de basis van Mijn nieuwe Fundament gelegd. Dank je wel! Als er sterren gegeven mogen worden: maximaal aantal 🙂 Liefs,Loes

Review

Een Bars class en een foundation deed ik bij Annet. Wat een feestje! Aandacht, liefde, humor en weten waar ze het over heeft. Daardoor kon ik kijken wat ik mocht kiezen, waardoor ik meer gemak in mijn lijf en mijn leven mag ervaren.