De online sessies voor mentale ondersteuning en persoonlijke en spirituele groei en / of voor mensen met chronische aandoeningen.

Hoe het voor mij was:

Na gediagnosticeerd te zijn met de auto-immuunziekte lupus (SLE) tijdens mijn tienerjaren, volgde een jarenlang gevecht tegen mijn zieke lichaam.

Stramme handen bij het opstaan die elke ochtend weer opgang geholpen moesten worden met een bad warm water. Dansen was plots voorbij, langzaam maar zeker vielen de dingen die ik liefhad weg.

Toch lukte het me m’n studies af te maken en zelfs een leuke baan te vinden in de hotellerie. Maar al snel werd de stress me te veel, waardoor de klachten steeds erger werden.

Met reguliere zorg kwamen ik en mijn lichaam een heel eind en toch wist ik dat er meer en andere mogelijkheden moesten bestaan om mijn medische proces en zoektocht mee te ondersteunen en mijn levenskwaliteit te verbeteren.

Een andere kijk op het leven brachten me op een ander pad na een auto ongeluk en enkele maanden nadenken over hoe het verder moest.

Allerlei nieuwe studies, behandel/leefstijl methodes en inspiraties volgden die vandaag hun bijdrage leveren aan mijn levende praktijk.

16 jaar leidde ik mijn eigen yoga praktijk in Zeeland en sinds 2008 werk ik als zelfstandig Shiatsu Therapeut . Steeds meer mensen begonnen me te vragen om persoonlijke begeleiding, niet alleen fysiek maar ook zeker op emotioneel mentaal gebied. Ook daarin volgden de studies en het opdoen van ervaring.

Met verschillende methodes begeleid ik mensen naar meer bewustzijn.

Een uitreiken naar meer bewustzijn. Wat als je letterlijk en figuurlijk meer ruimte in zou nemen vanuit luchtiger leven in plaats vanuit verkramping, welke mogelijkheden zou je dan kunnen creëren?

Massage technieken, energetisch werk, voedingsadvies en bewegingsadvies , mentaal sterke en effectieve handvatten.

Wat als het niet gaat over het perfect lichaam maar vrede en plezier kunnen ervaren met jezelf, je lichaam en iedereen om je heen?

Coaching Annet Melis

Omdraaien van het process van achteruitgang

Chronische aandoeningen leiden vaak tot verminderde levenskwaliteit op allerlei vlakken.

Gezin, werk, relaties, seksualiteit, vriendschappen enz.

Veranderen van relatie met en tot pijn, hoe kijk je ernaar, wat kan je ermee. En hoe kan je het veranderen?

Loslaten van overtuigingen, projecties en ruimte maken voor een andere mogelijkheden.

Ben jij gediagnosticeerd en weet je dat er wat anders te bereiken valt? Geen uitzichtloze toekomst maar tijd voor een bewuster omgaan met je lijf wat je meer gemak met je diagnoses kan geven?

Is dat onomkeerbare echt onomkeerbaar? Of….

Alle sessies zijn maatwerk op jouw behandelvraag en daaraan voorbij.

Wanneer je het wenst worden onze sessies opgenomen en naar je opgestuurd volgens de privacy richtlijnen.

1 sessie 45 min – € 85 – Boek hier

5 sessies 45 min – € 395 – Boek hier

Indien je aanvullend verzekerd bent, wordt een sessie ( gedeeltelijk ) betaald via de zorgverzekering. Check hiervoor de eigen polis bij natuurgeneeskundige consulten.